Karácsonyi bulifotók

  Céges körben idén is megtartottuk évzáró karácsonyi partynkat. Most a bulin készült képekkel szeretnék

  Nagyon Boldog Karácsonyt és
  Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánni!

  Karácsonyi torta


  Buli van

  Illetve ezúton szeretnénk megköszönni egész éves együttműködésed. Nélküled mi nem lennénk!

  Bemutató videók levelezéshez

  Örömmel jelentem, hogy elindult YouTube csatornánk is, ahol máris megtalálható az Outlook, Thunderbird és Windows Live Mail levelező programok beállításával kapcsolatos bemutató videóink HD minőségben. A jövőben folyamatosan fogunk új bemutató videókat készíteni, tehát érdemes feliratkozni a csatornára 😉

  YouTube csatornánk

  Még mindig nincs ötleted Karácsonyra?

  A Karácsonyi csomagot még most megrendelheted csütörtök 12:00 -ig, hogy egy személyes és ötletes ajándékkal lephesd meg szeretteidet. Nemzetközi domain név regisztrációval (.COM, .INFO. ORG. WS, stb.) még van esély hogy meglegyen Szent estére.

  Röviden a lényeg utoljára:

  A csomag tartalma:

  Egy általad választott domain név regisztrációja.
  .HU .COM .EU .NET .INFO vagy akár .BIZ .ORG .US .WS

  Több, mint 3 GB tárhely (folyamatosan növekszik, mint minden csomagunk esetében). Átlagos méretű képek esetében ez a tárhelykapacitás körülbelül 3 000 darabnak elegendő, simán elfér rajta akár az egész családi fotóalbum 😉

  5 MB MySQL adatbázis tárterület, mely tökéletes egy ajándék weboldalhoz, és akár több ezer oldalnyi tartalom kezeléséhez is elegendő. (Akár az egész család élettörténete is elfér rajta.)

  2 GB email tárterület korlátlan számú postafiókkal, átirányításokkal, így akár minden családtagnak családi email címe is lehet.

  Kulcsrakész ajándék weboldal karácsonyi dizájnnal! Szakembereink ingyenesen feltelepítik és beállítják a WordPress rendszert az oldaladra, hogy Neked már csak a munka kellemes része jusson: a megfelelő design kiválasztása, a tartalom és a képek feltöltése. Máris kész az ajándék!

  Rövid használati útmutató az ajándék oldal üzemeltetéséhez, amellyel gyerekjáték lesz a sablonok kiválasztása, és a megfelelő bővítmények telepítése és beállítása, valamint az oldal testreszabása.

  Mindez mindössze 9 999 Ft-ért! Személyes és kreatív ajándék, így ha még nincs ötleted Karácsonyra, írj egy rövid üzenetet az ügyfélszolgálatunknak (Ügyfélkapu)

  “Szeretném megrendelni a karácsonyi csomagot. A domain név legyen xyz.com”

  Karácsonyi üzenetek küldése

  Ha még nincs meg az üzenetküldőd, amivel karácsonyi és újévi jókívánságaid elküldhetnéd vásárlóidnak és üzleti partnereidnek, igényeld a Ladybird Lite-ot! További részletek:

  LadyBird Marketing Rendszer

   

  Üdvözlettel,

  Egri Zsolt
  Web-Server Kft

   

  Oszd meg a gondolataidat