Kreatív és személyes karácsonyi ajándék ötlet

A Karácsony számomra mindig nagy fejtörést okoz. Ajándékommal szeretnék örömteli meglepetést szerezni szeretteimnek, akik tudják, hogy gondolok rájuk és törődöm velük. Szerintem egy igazán jó ajándék, legyen személyes, egy kicsit szóljon arról, aki kapja, és egy kicsit arról, aki adja. Elég nehéz ilyen ajándékot találni, ezért szeretnélek kisegíteni Téged egy apró ajándékötlettel, ami személyes és kreatív is egyben.

Évekkel ezelőtt páromnak készítettem egy weboldalt az évfordulónkra, egy-két kattintással feltelepítettem egy ingyenes tartalomkezelő szoftvert a webtárhelyemre, és innentől kezdve gyerekjáték volt kedvenc kirándulásaink legjobb pillanatairól készült fényképeket egy két személyes hozzászólással feltölteni. A kedvesemnek annyira megtetszett az oldal, hogy azóta is lelkesen töltögeti fel fényképeinket, szkennert színház és mozi belépő jegyeinket, kedvenc videóinkat, és minden számunkra kedves emléket. Az ötlet nagy sikert aratott a baráti körünkben is, mára szinte minden párnak van hasonló oldala.

Idén a szüleimet fogom meglepni egy családi oldallal, elsőként a régi nagy családi albumunk fényképeit fogom feltölteni. Gondolj csak bele, lehet ennél személyesebb és kreatívabb ajándékot adni?

Milyen egy jó ajándék weboldal?

Természetesen senki sem szeretne százezreket költeni egy ajándék weboldalra, így nyilván a hivatásos web fejlesztő cégek nem igazán jöhetnek szóba. Viszont van egy igazán jó kis weboldalkészítő program, amit én és a legtöbb ismerősöm is előszeretettel használ, ami a WordPress nevű blogmotor (www.word-press.hu). Nagy előnye, hogy rengeteg ingyenes beépített design közül választhatunk, és sok-sok ingyenes kiegészítő (plugin) telepíthető hozzá egyetlen kattintással semmiféle programozói tudás nélkül. Az egyik leggyakrabban telepített kiegészítő például a képgaléria vagy a naptár. A WordPress használata során nem kell, FTP-t, HTML szerkesztőt használnod, a folyamatos frissítéseket pedig egyetlen kattintással tudod telepíteni.

Mire van még szükségem személyes oldalam elkészítéséhez? Egy domain névre, például kata-pista.hu, boldogkaracsonytzsuzsi.hu, kovacscsalad.hu, stb., és persze egy megfelelő tárhely csomagra. Természetesen segítünk mindezekben!

Karácsonyi ajándék weboldal tárhely csomag!

Összeállítottunk egy olyan csomagot, amit kifejezetten karácsonyi ajándék-weboldalakhoz ajánlunk. Ezt a csomagot kizárólag már meglévő ügyfeleink vehetik igénybe, nyilvánosan nem került meghirdetésre. Ezzel szeretnénk kedveskedni Neked, amiért minket választottál tárhelyszolgáltató partnerednek.

A csomag tartalma:

Egy általad választott domain név regisztrációja.
.HU .COM .EU .NET .INFO vagy akár .BIZ .ORG .US .WS

Több, mint 3 GB tárhely (folyamatosan növekszik, mint minden csomagunk esetében). Átlagos méretű képek esetében ez a tárhelykapacitás körülbelül 3 000 darabnak elegendő, simán elfér rajta akár az egész családi fotóalbum 😉

5 MB MySQL adatbázis tárterület, mely tökéletes egy ajándék weboldalhoz, és akár több ezer oldalnyi tartalom kezeléséhez is elegendő. (Akár az egész család élettörténete is elfér rajta.)

2 GB email tárterület korlátlan számú postafiókkal, átirányításokkal, így akár minden családtagnak családi email címe is lehet.

Kulcsrakész ajándék weboldal karácsonyi dizájnnal! Szakembereink ingyenesen feltelepítik és beállítják a WordPress rendszert az oldaladra, hogy Neked már csak a munka kellemes része jusson: a megfelelő design kiválasztása, a tartalom és a képek feltöltése. Máris kész az ajándék!

Rövid használati útmutató az ajándék oldal üzemeltetéséhez, amellyel gyerekjáték lesz a sablonok kiválasztása, és a megfelelő bővítmények telepítése és beállítása, valamint az oldal testreszabása.

Mindezt most péntekig (dec. 10-ig) mindössze bruttó 9 999 Ft-os áron rendelheted meg! Miért pont december 10-ig? Azért, hogy a .HU domain név regisztráció biztosan befejeződjön 24-ére. Az ezután leadott rendeléseknél már sajnos .HU domain esetében nem fog befejeződni a regisztráció. Viszont .com, .info, stb. esetében akár másnapra megvan a domain név! Természetesen rajtad múlik, hogy milyen végződéssel szeretnéd a domain nevet regisztrálni.

Mit kell tenned a rendeléshez?
Mivel ez egy kiemelt ajánlat, ami csakis aktív ügyfeleinkre vonatkozik, így a legegyszerűbben az ügyfélkapun keresztül (ugyfelkapu.web-server.hu) tudod megrendelni a karácsonyi csomagot. Írj egy üzenetet ügyfélszolgálatunknak ezzel a szöveggel:

 

“Szeretném megrendelni a karácsonyi csomagot. A domain név legyen xyz.hu”

(a te általad választott domain .hu / .com / .eu / .net stb. végződéssel)

Miután kollégáink feldolgozták a kérést, létrehozzák a megrendelést, és beállítják a rendszerben a szükséges adatokat. Ezt követően szakembereink 24 órán belül feltelepítik a WordPress rendszert a tárhelyre, és megküldik emailben az admin felhasználóhoz tartozó ideiglenes jelszót, illetve elküldik a használati útmutatót is az ajándék oldaladhoz.

Üdvözlettel,

 

Egri Zsolt
Web-Server Kft.

 

Oszd meg a gondolataidat