Tovább bővül szerverparkunk

Üzembe helyeztük ideiglenes tehermentesítő szerverünket, melyet a Ti szavazataitok alapján Thor névre kereszteltünk, feladata a levelezés tehermentesítése lesz. A közeljövőben még 2db Dell PowerEdge R710-es szerver fogja segíteni munkánkat. Bár eredetileg tárhelyszerverként szerettük volna üzembe helyezni, de az elmúlt hét levelezési problémái miatt más feladatot szánunk neki.

Íme a szavazás végeredménye:

Főbb jellemzői: 2 db E5620 (2.40GHz) Xeon processzor alkotja, ez processzoronként 4 fizikai magot jelent. A Hyper-Threading technológiának köszönhetően pedig olyan, mintha 16 processzor dolgozna benne. A memória 24GB DDR, a winchester park pedig 3db 300 GB-os, és 3db 1TB-os SAS winchesterből áll, melyek Raid5-be vannak kapcsolva.

A számítástechnikai iparág fejlődése olyan gyors, hogy szinte csak kapkodjuk a fejünket a rengeteg újdonság hallatán. Sokszor le is maradunk egy-egy újításról, sőt egész lépcsőfokok is kimaradhatnak életünkből. Te mennyire követed az aktuális trendeket? Gondoltál már arra, hogy PC-det laptopra cseréld? Vagy már a laptopodat, esetleg az okostelefonodat is elavultnak találod?


 

Oszd meg a gondolataidat