E-mail és vezérlő szerver fejlesztés

Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy a múlt héten több fronton is fejlesztéseket végeztünk a szerverparkunkban!

Egyrészt üzembe állítottuk a HP EVA Storage rendszerünket, mely jelenleg tesztelési célból 1 TB e-mail tárolását végzi, és a közeljövőben ezt tovább bővítjük, hogy az e-mail rendszerünk még stabilabb és még gyorsabb legyen.

A másik fejlesztésünk, a vezérlő szerverünk cseréje. Ez a szerver az alfa névre hallgat, és ez végzi a szerverpark adminisztratív irányítását. Mondhatnánk, az alfa a szervereink főnöke, ezért már igencsak megérdemelte az új hardvert. Az új server négyszer akkora memória és processzor kapacitást biztosít, mint akorábbi vezérlő szerver.

Hogy mit fogsz ebből tapasztalni?
Az ügyfélkapu gyorsabb működését és a kiadott parancsok (például konfiguráció változtatás) gyorsabb végrehajtását, valamint gyorsabb POP3 és IMAP e-mail elérést.

Kell-e valamit tennem a fejlesztésekkel kapcsolatban?
Nem, ezek a fejlesztések nincsennek hatással a kiszolgáló szerverekre. Az átállás sikeresen lezajlott, és nem járt sem a web szolgáltatások sem az e-mail szolgáltatások leállásával.

Bízunk benne, hogy a kapacitás bővítés segítségedre lesz online sikereid elérésében! Továbbra is azon dolgozunk, hogy a legjobb minőségű szolgáltatásokat biztosítsuk Neked!

Üdvözlettel,

Egri Zsolt
Web-Server.hu

 

Oszd meg a gondolataidat