Készíts Valentin napi weboldalt kedvesednek!

  Jövő hétfőn Valentin nap! Még nincs ötleted, vagy unod a hagyományos megoldásokat? A bonbon és a virág már uncsi? Lepd meg kedvesed egy Valentin napi weboldallal!

  Milyen egy jó ajándék weboldal?

  Természetesen senki sem szeretne százezreket költeni egy ajándék weboldalra, így nyilván a hivatásos webfejlesztő cégek nem igazán jöhetnek szóba.

  Viszont van egy igazán jó kis weboldalkészítő program, amit én és a legtöbb ismerősöm is előszeretettel használ, ami a WordPress nevű blogmotor (www.word-press.hu). Nagy előnye, hogy rengeteg ingyenes beépített design közül választhatunk, és sok-sok ingyenes kiegészítő (plugin) telepíthető hozzá egyetlen kattintással mindenféle programozói tudás nélkül.

  Az egyik leggyakrabban telepített kiegészítő például a képgaléria vagy a naptár. A WordPress használata során nem kell FTP-t, HTML szerkesztőt használnod, a folyamatos frissítéseket pedig egyetlen kattintással tudod telepíteni.

  Mire van még szükségem személyes oldalam elkészítéséhez? Egy domain névre, például kata-pisti.hu, boldogvalentinnapotzsuzsi.hu, stb., és persze egy megfelelő tárhely csomagra. Természetesen segítünk mindezekben!

  Valentin napi ajándék weboldal tárhely csomag!

  Összeállítottunk egy olyan csomagot, amit kifejezetten Valentin napi ajándék-weboldalakhoz ajánlunk. Ezt a csomagot kizárólag már meglévő ügyfeleink vehetik igénybe, nyilvánosan nem került meghirdetésre. Ezzel szeretnénk kedveskedni Neked, amiért minket választottál tárhelyszolgáltató partnerednek.

  A csomag tartalma:

  Egy általad választott domain név regisztrációja.
  .HU .COM .EU .NET .INFO vagy akár .BIZ .ORG .US .WS

  Több, mint 3 GB tárhely (folyamatosan növekszik, mint minden csomagunk esetében). Átlagos méretű képek esetében ez a tárhelykapacitás körülbelül 3 000 darabnak elegendő.

  5 MB MySQL adatbázis tárterület, mely tökéletes egy ajándék weboldalhoz, és akár több ezer oldalnyi tartalom kezeléséhez is elegendő.

  2 GB email tárterület korlátlan számú postafiókkal, átirányításokkal, így Neked és párodnak is egyedi email címe is lehet.

  Kulcsrakész ajándék weboldal romantikus designnal! Szakembereink ingyenesen feltelepítik és beállítják a WordPress rendszert az oldaladra, hogy Neked már csak a munka kellemes része jusson: a megfelelő design kiválasztása, a tartalom és a képek feltöltése. Máris kész az ajándék!

  Rövid használati útmutató az ajándék oldal üzemeltetéséhez, amellyel gyerekjáték lesz a sablonok kiválasztása, és a megfelelő bővítmények telepítése és beállítása, valamint az oldal testreszabása.

  Mindezt hétfőig mindössze bruttó 8 999 Ft-os áron rendelheted meg! Ha ma vagy holnap feladod a rendelést, hétfőre tuti meglesz a domain név (nemzetközi domain név esetén pl .com, .eu, .info, .org,), sajnos .love domain végződés nincs még 🙂

  A .HU domain regisztrációra a 14 napos várólista miatt sajnos már nincs esély, hogy jövő hétfőig bejegyzésre kerüljön.

  Mit kell tenned a rendeléshez?
  Mivel ez egy kiemelt ajánlat, ami csakis aktív ügyfeleinkre vonatkozik, így a legegyszerűbben az ügyfélkapun keresztül (ugyfelkapu.web-server.hu) tudod megrendelni a Valentin napi csomagot. Írj egy üzenetet ügyfélszolgálatunknak ezzel a szöveggel:

  “Szeretném megrendelni a Valentin napi csomagot. A domain név legyen xyz.hu”

  (az általad választott domain .com / .eu / .net stb. végződéssel)

  Miután kollégáink feldolgozták a kérést, létrehozzák a megrendelést, és beállítják a rendszerben a szükséges adatokat. Ezt követően szakembereink 24 órán belül feltelepítik a WordPress rendszert a tárhelyre, és megküldik emailben az admin felhasználóhoz tartozó ideiglenes jelszót, illetve elküldik a használati útmutatót is az ajándék oldaladhoz.

  Üdvözlettel,

  Egri Zsolt
  Web-Server Kft.

   

  Oszd meg a gondolataidat