Segíts megtervezni új ügyfélkapu rendszerünket!

Az új weboldalunk kialakításánál sokan jelezték, hogy az ugyfelkapu.web-server.hu-ra is ráférne már egy alapos ráncfelvarrás. Éppen ezért a 3. negyedévben fejlesztői csapatunk elsődleges feladata az ügyfélkapu oldalunk újraírása, felületének barátságosabbá tétele. 

A munka már el is kezdődött, és elkészült egy kezdetleges terv. Ezen tervnek fő jellegzetessége, hogy nem tartalmaz funkcionális elemeket, sem kidolgozott szövegeket, csupán a kivitelezésre kerülő rendszer vázlatos felépítését. Ez azért nagyon előnyös, mert ezen váz mindenki számára könnyen érthető, és itt még szinte nulla a módosítások költsége.

A weboldalunk épülésekor is nagyon hasznosak voltak az ügyfeleink, köztük a Te észrevételeid is. Szeretnénk a tervező ceruzát most annak a kezébe adni, aki a legtöbbet dolgozik, aki a legtöbbet használja ezeket a felületeket, ezért most arra kérünk, nézd át a terveket, írd le, vagy akár rajzold le nekünk az ötleted/véleményed.

Hogy működik? Az alábbi linkre kattintva 

 https://ugyfelkapu2.web-server.hu

Máris megtekintheted a terveket. Ha megjegyzést szeretnél hozzáfűzni, kattints jobb oldalt, alul a “Visszajelzés küldése” feliratra. 

Ezt követően ki kell választani a szóban forgó területet az egérrel. Így jelölöd be, hogy mihez tartozik a megjegyzésed. Ezen megjegyzések nálunk egyből megjelennek, és mi feldolgozzuk azokat, beépítjük a tervekbe.

A mai nap nagy kérdése, a te weboldalad készítésekor milyen visszajelzési technikát használsz?

 

Oszd meg a gondolataidat