Az IngyenHívóról

Akkreditált regisztrátor

Az IngyenHívó segítségével leendő ügyfeleid közvetlenül weboldaladon keresztül érhetnek el téged, vagy céged ügyfélszolgálatát. Az élőszavas kommunikáció folyamán nem marad megválaszolatlan kérdés, így az érdeklődőből nagyobb eséllyel lesz megrendelő.

Kapcsolódó szolgáltatások:

  • Internetes kezelőfelület
  • Tetszőleges telefonszám, ahova a hívások érkeznek
  • A híváslista nyomon követhető
  • Nem fogadott hívások jelentése e-mailen vagy SMS-en keresztül (utóbbi díja 30 Ft/db)
  • Beállítható nyitvatartási idő

Zöld szám

Az IngyenHívó ügyfeleid számára díjmentes, ebből következik, hogy a hívások költségét neked kell állnod. A tarifák igen kedvezőek, ha két évre fizetsz elő, mindössze havi 650 forintodba fog kerülni a szolgáltatás.

Érdemes a Web-Server.hu-n keresztül megrendelned az IngyenHívó szolgáltatást, mert így minimum 6 havi előfizetés esetén 2500 Ft lebeszélhető bónuszt kapsz. Ha új ügyfelünk vagy, a tárhely aktiválása után tudjuk elküldeni a regisztrációs linket egy automatikus e-mail formájában. Ha már van tárhelyed a Web-Server Kft-nél, az Ügyfélkapun keresztül jelezheted, ha meg szeretnéd rendelni a szolgáltatást.

 Hogyan működik?

Az IngyenHívó kódját be kell illesztened a weboldaladba, ezután a látogató beírja telefonszámát, és telefonján vagy fejhallgatóján keresztül egy kattintás után kapcsolatba léphet a regisztrációd során megadott számon elérhető munkatárssal. Ha nem szeretnél éjjel-nappal hívásokat fogadni, regisztráció közben megadhatod azt az időintervallumot, mely alatt hívható lesz céged.

Bemutató videó:

Találkozz velünk

4025 Debrecen, Pásti u. 2.

Hívj minket

+36 52 541 346; +36 20 335 1162
Fax: +36 52 998 452
Írj nekünk  info@web-server.hu


facebook