BitNinja szerver védelmi rendszer

Akkreditált regisztrátor

Feltört weboldal? Ellopott jelszó? Eltűnt tárhely adatok?

Minden nap megvan az esélye, hogy ez veled is megtörténjen!

Az internetes bűnözés, adathalászat és a hackerek által elkövetett támadások egyre gyakoribbak. Világszerte évente több mint ~3,5 millió fertőzött botnetet azonosítanak, naponta ~247.350 webes támadás kerül blokkolásra, az áldozatul esett cégek 31%-a pedig kis- és közepes vállalkozás. Mert a hackerek nem válogatnak!

A forgalmad nagy százaléka nem valós látogató!

Hanem például rosszindulatú botnet, amely a weboldaladnak helyet adó szerver gyenge pontját keresi. Szerencsére a Web-Server ügyfelei teljes biztonságban vannak, naponta átlagosan 6500 rosszindulatú IP-címet azonosítunk és tiltunk ki rendszereinkből.

A nálunk lévő szerverekhez, adatokhoz is napi szinten próbálnak hozzáférni, hogy kárt okozhassak, szerencsére sikertelenül. Ráadásul ügyfeleink nem sokat sejthetnek abból, hogy milyen támadások folynak a „színfalak mögött”, egyedi, átfogó védelmi rendszerünknek köszönhetően.

 

Mi is a BitNinja pontosan?

 

A fejlesztésünk célja nem más volt, mint hogy felhasználóinkat megóvjuk a külső támadásoktól,  valamint egy minden rendszerünkre kiterjedő védelmi pajzsot alkossunk meg.

 

Hogyan működik?

 

A BitNinja kilenc modul összhangjának köszönhetően egyedülálló módon nemcsak kiszűri a rosszindulatú, vagy hibásan működő gépeket az interneten, és nemcsak feljegyzi a „gonosz” IP-címeket a kitiltás okával együtt, hanem ezt az információt megosztja valamennyi párhuzamosan működő rendszerrel. A virtuális csapdák segítségével pedig garantáltan áldozatául esnek a rosszalkodó automaták és a hackerek egyaránt.

>>> További részletek blogbejegyzésünkben! >>>

 

Személyre szabhatod a rendszert

 

Felhasználóként az ügyfélkapun keresztül be tudod állítani, milyen szintű IP-védelemre van szükséged globálisan vagy akár tárhelyenként: minimális, alacsony, közepes vagy akár paranoid érzékenységet is választhatsz majd. IP címeket adhatsz hozzá a black list-hez és a white list-hez is saját oldalaidra vonatkozóan. Statisztikákat is láthatsz majd heti bontásban a tárhelyeiden megfogott támadási kísérletekről.

 

Ne feledd:

Web-Server ügyfeleknek ingyen!

Nem nálunk tárhelyezel?

Mire vársz még?

 

Találkozz velünk

4025 Debrecen, Pásti u. 2.

Hívj minket

+36 52 541 346; +36 20 335 1162
Fax: +36 52 998 452
Írj nekünk  info@web-server.hu


facebook