10 millió kivédett támadás fél év alatt

weboldal szerver vírusvédelem

Észrevetted, hogy fél éve milyen kevés a leállás a szervereinken? Eltűntek a fórum spammelő robotok is és javult a szerverek teljesítménye. A feltört weboldalak száma harmincad részére csökkent az egy évvel ezelőttinek, nagymértékben csökkent a SPAM e-mailek száma is és a szerverek sosem duruzsoltak még ilyen békésen.

Minek köszönhető mindez?

Magyarországon egyedülálló fejlesztésünknek, a BitNinja szerver biztonsági rendszernek! Ez a szolgáltatás, mely a magyar szolgáltatók közül kizárólag nálunk érhető el, az elmúlt fél évben több, mint 10 millió robot támadási, fórum spam, brute force törési kísérlet és DOS próbálkozást hiúsított meg. Hogy mennyibe kerül a BitNinja biztonsági rendszer aktiválása a tárhelyeden? Minden egyes ügyfelünknek, a szolgáltatás teljesen ingyenes, és az is marad.

weboldal biztonság

Hogyan képes ilyen hatékonyan kiszűrni a támadásokat a BitNinja biztonsági rendszer?

A titok nyitja, hogy nem csupán egyetlen módszerrel védekezik, hanem több modul közös munkája a védelem kiépítése. Többek közt alábbi modulok dolgoznak minden szerverünkön, hogy weboldalad és levelezésed a lehető legnagyobb biztonságban legyen:

  • minden szerverünkre kiterjedő web honeypot rendszer
  • tárhelyenkénti folyamatos vírus és malware szűrés
  • levelezés és spam szűrési visszacsatolási rendszer
  • automatizált napló elemző rendszer
  • processz analizáló
  • nagy teljesítményű behatolás detektáló és megelőző rendszer (IDS, IPS)

Privacy concept: Silver Cyber Security on digital background

Feltörhetetlen ez a rendszer?

Fontos tudni, hogy feltörhetetlen rendszer nem létezik. Valamilyen módon minden rendszer sebezhető. Azt viszont bizton állítjuk, hogy a nálunk elhelyezett weboldalak az átlagosnál jóval nagyobb biztonságban vannak.

 

Oszd meg a gondolataidat