.EU domain regisztráció akár 100% kedvezménnyel

.eudomainolcsón

Elkelt a 100. .HU domain is féláron. Ám akkor se keseredj el, ha neked már nem jutott.

Kárpótlásul visszahoztuk .EU akciónkat! Figyeld csak:

Minden új .HU domain regisztráció mellé választhatsz egy .EU végződésűt ajándékba (egy évig díjmentesen).

Már meglévő .HU domain esetén pedig kedvezményesen, nettó 1000 forintért (az első évre érvényes) regisztrálhatsz mellé .EU végződésűt.

Az ajánlat 2014. augusztus 31-ig él.

A megrendeléshez keresd Ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • Telefon: +36 52 541 346
  • Telefon: +36 52 311 151
  • Fax: +36 52 998 452
  • Mobil: +36 20 335 1162
  • E-mail: info@web-server.hu

Miért jó, ha van a talonban egy .EU domain?

Egy webcím ma már nagyon sok végződéssel hozható létre. Egyre népszerűbbek a kreatív TLD-k (top level domainek, mint a .IO vagy épp .GURU), ugyanakkor alapvető fontosságúak az országkód szerinti végződések is (ccTLD, pl. Magyarországon a .HU, Svédországban a .SE). Viszont akadhat velük egy nagy probléma. A végződések listája nem olyan, mint a periódusos rendszer, ahol minden kódnak ismerjük a jelentését. Egy webcímről első pillantásra nem biztos, hogy eldönthető, például EU-tagállamban működik, vagy sem. Sokszor az országkódokból sem derül ki egyértelműen potenciális üzletfeleid számára. Ha pedig weboldalad impresszum része sem tartalmaz elég információt, bizony könnyen előfordulhat, hogy lőttek az üzletnek.

Egy .EU-s végződés viszont azonnal jelzi, hogy Európai Uniós tagországban tevékenykedsz, és nagy valószínűséggel ugyanazok a szabályok (áfa, vámok) vonatkoznak rád is, mint rá.

Nem utolsósorban azt is jelzi ez a domain végződés, hogy nyitott vagy a nemzetközi kapcsolatokra, és szívesen üzletelsz külföldi cégekkel, örömmel fogadsz külföldi látogatókat weboldaladon.

==================================================================

Ne feledkezz meg július 31-ig tartó akcióinkról sem! Tízezreket spórolhatsz, ha jelzed igényedet az Ügyfélszolgálat felé.

>>> Tárhely, domain akciók >>>

 

Oszd meg a gondolataidat