Kérd ügyfélszolgálatunktól az Adwords kupont!

Hazánkban a keresőmotorok között abszolút piacvezető a Google. Mindenki első oldalon akar szerepelni a találati listán, sőt, lehetőleg a legelső pozícióban. Ez természetesen csak keveseknek sikerül, de az Adwords program segítségével – némi pénz ellenében – a lista tetejére, a nem fizetetett (organikus) találatok fölé kerülhet weboldalad.

Egy fizetett és nem fizetett találatokat egyaránt tartalmazó lista így néz ki: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Látható, hogy a fizetett hirdetések az organikus találatok fölött, illetve tőlük jobbra, oldalt helyezkednek el, legyen bármilyen erős is az alatta megjelenő nem fizetős találatok SEO-ja. A középen felül megjelenő hirdetések a legdrágábbak, az oldalt lévők kevesebb pénzbe kerülnek, ha rákattint egy látogató.

Szeretnél inkább hirdetni és biztosra menni? Ennek mindössze az a trükkje, hogy nyitnod kell egy Adwords fiókot, beállítani – többek között – a költségkeretet és a hirdetésre való kattintás után kifizetendő összeget. Az Adwords ugyanis PPC (Pay Per Click) elven működik, tehát csak akkor fizetsz, ha valahol rákattintanak a hirdetésedre. Ez egy kiszámítható és egyszerűen kezelhető rendszer, mi pedig most segítünk az elindulásban.

15 ezer forint ajándékba

Ha regisztráltál a programba – melyet itt tehetsz meg: https://adwords.google.com -, keresd bátran ügyfélszolgálatos munkatársainkat, és egy 15 ezer forint értékű Adwords hirdetési kupont adunk neked. A kupont csak 14 napnál nem régebbi Adwords fiókkal tudod beváltani. Ha ennél régebben regisztráltál, és még nem próbáltad ki az Adwords-t, érdemes egy új fiókot nyitnod.

Az ajándék kupon nagy segítségedre lehet az Adwords megismerésében, vagy ha már gyakorlott felhasználó vagy, szerezhetsz egy kis extra bevételt, feliratkozót vagy látogatót – attól függően, hogy melyek weboldalad célkonverziói.

Kupont csak már meglévő Adwords fiók esetén áll módunkban adni, aktív rendeléssel rendelkező ügyfeleinknek! Célszerű elküldened fiókod azonosítóját e-mailben.

Ha részletesebben szeretnél tájékozódni az Adwords kuponokról, töltsd le ingyenes tanulmányunkat: https://web-server.hu/kezdo-felhasznaloknak/ – legalul, “Igényelj Adwords kupont” címmel.

Te használsz Adwords-t weboldalad népszerűsítésére? Mik a tapasztalataid? Írd meg nekünk a fórumban!

Figyelem! 2012 októberétől 5000 forint önerő is szükséges az Adwords kupon felhasználásához!

Adwords kuponok: vége az ügyeskedésnek?

 

Oszd meg a gondolataidat