Meg lettünk hackelve – és még örültünk is neki

  A biztonsági kérdéseket kiemelten fontosnak tartjuk, ennek egyik bizonyítéka a BitNinja megszületése is, ami a Web-Server-ből fejlődött ki.

  Olyan tárhely szolgáltatásra törekedtünk, ami nemcsak otthont ad weboldaladnak, hanem biztonsági zárat is hozzá, ami távol tartja a garázda támadókat.

  Ellenállás a digitális vadnyugat mezején

  Az ötlet megvalósulása óta a BitNinja nemzetközi sikereket ér el. A segítségükkel ellenállunk az erőszakos behatolóknak és az eddig gátlástalanul fosztogató hackereknek, így megbízhatóak maradnak szervereink.

  A nyeregben stabilan ülve ügetünk tovább.

  Mi sem bizonyítja jobban ezt, mint hogy rendszeresen felkérünk white-hat hackereket rendszerünk tesztelése miatt. Legutóbbi biztonsági auditunkat Csermák Szabolcs, etikus hacker végezte, aki kegyetlenül feszegette rendszereink korlátait.

  Aggodalomra azonban semmi ok, a vizsgálat során megbizonyosodtunk arról, hogy ügyfeleinket nem fenyegeti veszély.

  Együtt az információ védelemért!

  Szabolccsal már Te is találkozhattál nálunk a tavalyi Security meetup során, ahol a webes sérülékenységekről tartott előadást. A sikeres meetup-okon felbuzdulva idén is tervezünk 3 előadást.

  Egy külföldi előadó érkezik majd hozzánk, és két neves magyar security cég vezetője is boldogan vállalta, hogy mélyebben bevezet minket az információ védelem világába.

  Az első meetup időpontját már be is vésheted előre a naptáradba, mert március 8-án a Black Cell alapítójával, Gyebnár Gergővel találkozhatsz.

  A pontos tematikát itt megtalálod és csatlakozhatsz is a rendezvényhez >>

   

  Oszd meg a gondolataidat