Nemzetközi BitNinja sikerek

Kicsivel több, mint egy hónapja indítottuk útjára BitNinja szervervédelmi rendszerünket nemzetközi berkekben, önálló szolgáltatásként. A Web-Server ügyfeleinél a Ninja már kerek egy éve bizonyít, a siker pedig külföldi megrendelőinknél sem marad el.

Olvass tovább és örülj velünk együtt!

BITNINJASIKEREK

Hosszú út áll mögöttünk a BitNinja indulása óta, amiben – ha eddig nem is tudtad – veled együtt tettünk meg minden lépést. A biztonsági rendszer kiépítésének ötlete ugyanis azért született meg, mert szerettük volna, hogy a Te weboldalad is biztonságban legyen a hackerek elől. A kezdetek óta a feltörések, valamint forum spamek és contact form spamek számának csökkenése és a szerverek rendelkezésre állásának jelentős javulása pedig magért beszél.

A visszajelzések

A BitNinja nyilvános bétája 2015. március 23.-án ért véget. Akkor kereken 220 aktív szerveren futott, a regisztrálók pedig a világ minden tájáról érkeztek, Ausztráliától kezdve, Brazílián át, egészen Kanadáig.

A fejlesztés a bétázókkal szoros együttműködésben zajlott, a visszajelzések pedig magukért beszélnek:

I am currently testing BitNinja on some of our servers and I am more than impressed with the performance of the product so far. I will certainly be singing your praises throughout the web hosting community at every chance I get, keep up the good work and hope we have a long standing partnership.”

(Éppen most tesztelem a BitNinját néhány szerverünkön és a teljesítménye több mint lenyűgöző. Biztos, hogy ódákat fogok zengeni róla a webhosting közösségben minden adódó alkalommal. Csak így tovább a kitűnő munkával, remélem sokáig partnerek maradunk.)

James Innes, Bargainhost

I have to say, your service is such a God-send. We have been looking for something like this for months and were about to develop one in-house.

(Meg kell mondjam, a szolgáltatásotok isteni áldás. Hónapok óta valami ilyesmi után kutatunk, már majdnem mi magunk fogtunk bele a kifejlesztésébe.)

Michael Blandford, Arvixe

A számok magukért beszélnek

A béta zárásának napján a 220 szerverből 173 előfizetés született, ami több mint 78%-os konverziós arány. Partnereink között pedig olyan sikeres webhoszting cégek vannak, mint az Arvixe, a Canadian WebHosting vagy a holland KwaaiJongens. (Összesen pedig már 323 aktív szervernél járunk.)

Mondhatom, a számok láttán még mindig borsózik a hátunk az örömtől. 🙂 A szép eredményeket pedig egy tréninggel egybekötött csapatépítővel ünnepeltük meg Erdélyben, a hosszú hétvégén.

web-servercsapat

web-servercsapat2

A Web-Server ügyfelei számára természetesen továbbra is ingyenesen biztosítjuk a Ninja védelmet, a külföldi partner szerzésért pedig 200%-osan odatesszük magunkat.

Júliusban például a világ legnagyobb webhosting expoján, a HostingCon Global-on fogunk kiállítani a BitNinjával.

Következő lépések

Szeretnénk a felhasználóinkat minél több védelmi modullal felvértezni, így jelenleg az új funkciók (captcha modul kiterjesztése több protokolra (SMTP, IMAP, FTP, SSH), API, malware detektálás, folyamat analízis, ország alapú greylisting … stb.) kifejlesztése szerepel a listánk élén.

A távlati céljaink között pedig a jelenlegi Linux verzió mellé egy Windows kliens fejlesztése is szerepel.

Ne maradj le az új hírekről és a következő nagy dobásunkról: lájkold a BitNinját Facebookon!

 

Oszd meg a gondolataidat