Honlapépítő alkalmazás

Akkreditált regisztrátor

Ha nem szeretnél kisebb vagyont kifizetni azért, hogy weboldaladat másokkal készíttesd el, telepítsd fel a  Web-Server honlapépítő alkalmazását. Ezzel a programmal nagyon egyszerűen és gyorsan létre tudod hozni portálodat. A szoftver megismeréséhez nincs szükség semmilyen bonyolult informatikai  ismeretre.

Hogyan lehet megrendelni?

Ha szeretnéd most elkezdeni a honlapépítő használatát, és akár már ma létrehozni saját weboldaladat, a következőket kell tenned:

1., Válaszd ki a neked tetsző tárhelycsomagot. A honlapépítő legtöbb kezdő felhasználónknak már a legkisebb dinamikus, Gemini nevű szolgáltatási csomagunkkal is használható.

2., Válaszd a teszthasználat gombot a táblázat alján, és add meg adataidat a teszthasználat igényléséhez.

3., A teszthasználat megrendelését követően a megadott felhasználói név/jelszó párossal jelentkezz be az ugyfelkapu2.web-server.hu címen elérhető ügyfélkapu rendszerünkbe.

4., A fenti videó utasításait követve aktiváld a honlapépítőt, és kezdj bele weboldalad kialakításába.

5., Ha tetszik a rendszer, véglegesítsd megrendelésedet befizetéssel, szükség esetén pedig küldd vissza cégünknek a megrendeléshez szükséges iratokat is (melyeket e-mailben is elküldünk).

Hogyan tudok benne dolgozni?

A belépés a megrendelésnél megadott adatokkal, vagy az ügyfélkapuból történik. Az admin bal oldalán találod az eszköztárat, ahol megadhatod a weboldal nevét és egyéb fontos adatait, majd kiválaszthatod a neked legjobban tetsző sablont. Hozd létre a használni kívánt oldalakat, és kezdheted is a tartalom feltöltését. A módosítások után az “Előnézet” segítségével leellenőrizheted munkád eredményét.  Nézd meg bemutató videónkat, és minden világos lesz.

Találkozz velünk

4025 Debrecen, Pásti u. 2.

Hívj minket

+36 52 541 346; +36 20 335 1162
Fax: +36 52 998 452
Írj nekünk  info@web-server.hu


facebook