Gyakornoki programunk

Akkreditált regisztrátor
Miért hoztuk létre gyakornoki programunkat?

Programunk célja, hogy a szakmai tapasztalattal még nem rendelkező leendő programozóknak, rendszergazdáknak és marketingeseknek megmutassuk, a multikon kívül is van élet! A Web-Servernél a jelentkezők olyan gyakorlati ismeretekre tehetnek szert, amelyekre tanintézményi kereteken belül nincs lehetőségük. Ezen kívül a kis létszámú vállalkozás varázsaként azt is megtapasztalhatják, mitől lesz sikeres egy csapat. A legtehetségesebbeknek pedig előrelépést biztosítunk azzal, hogy a gyakorlati idő letelte után a mi kötelékünkben kezdhetik meg szakmai karrierjüket.

Mit ajánlunk számodra?
  • Teljesítményarányos fizetést
  • Kreatív, fiatalos, dinamikus légkört
  • Tapasztalatot (a szakmai gyakorlat kiváltható!)
  • Referenciát
  • Hosszú távú munkalehetőséget
Milyen leterheltséggel jár a programban való részvétel?

Heti minimum 20 óra munkavégzést várunk el, rugalmas időbeosztással. A távolság nem jelent akadályt, egyéni megbeszélés alapján távmunkára is van lehetőség.

Bemutatkoznak jelenlegi gyakornokaink

Somogyi Konrád – Marketing gyakornok

A Debreceni Egyetem vezetés és szervezés mesterszakán végzem tanulmányaimat. 2015 áprilisa óta vagyok a cégnél és határozottan kijelenthetem, hogy jól döntöttem mikor a jelentkezésemet leadtam a marketing gyakornoki pozícióra. Ugyan csak pár hónapja vagyok itt, de máris sok gyakorlati tapasztalatot szereztem és az angol tudásom fejlesztésére is lehetőséget kaptam. A légkört barátságosnak, fiatalosnak, megértőnek és motiválónak tartom, továbbá pozitívumként emelném ki a rugalmas munkaidőt és a távmunka lehetőségét is,amikre máshol nem biztos, hogy lehetőségem lenne. Minden leendő gyakornokot csak biztatni tudok a jelentkezésre.

Rácz Roland – Programozó gyakornok

A Debreceni Egyetem programtervező informatikus szakán vagyok hallgató. 2013 áprilisa óta – amióta a cégnél dolgozom – alkalmam van különféle módszerek, technológiák megismerésére. Ideálisnak tartom, hogy a Web-Servernél úgy szerezhetek gyakorlati tapasztalatot, hogy közben mindezt a tanulmányaim időbeli kötöttségeihez igazíthatom. Ezen kívül az sem elhanyagolható pozitívum, hogy olykor saját ötletekkel is előállhatok. Nagyszerű érzés, ha olyan dolgot alkothatok, ami más számára hasznos és örömet okoz.

Némethy Attila – Programozó gyakornok

Némethy Attilának hívnak. 2012 őszén nyertem felvételt a Web-Server gyakornoki programjába. A cégnél junior fejlesztőként tevékenykedem, emellett pedig az Informatika kar programtervező informatikus alapszakán tanulok. Több mint egy év távlatából elmondhatom, hogy a programozók élete sohasem unalmas. A webes technológiák folyamatos fejlődése miatt rendszeresen szükség van a meglévő rendszerek korszerűsítésére. Teendő tehát mindig akad, emellett pedig az is motivál, hogy korombeli emberekkel kell együttműködnöm, ami valljuk be, egyáltalán nem nehéz.

Mecsei Dániel – Rendszergazda gyakornok

Rendszergazda gyakornokként 2013 márciusa óta gyarapítom a Web-Server csapatát, amely mellett a Debreceni Egyetem programtervező informatikus szakán tanulok. A gyakornoki program óriási előnyének tartom, hogy lehetőséget biztosít távmunka végzésére, így megfelelő egyensúlyt tudok teremteni a munka és a tanulás között. Emellett munkám során kiélhetem programozói vágyaimat is, kollégáim szívesen fogadják egyéni észrevételeimet. Mottóm: “Minden dolog nehéz volt, mielőtt egyszerű lett.”

Barta Ferenc – Programozó gyakornok

Barta Ferenc vagyok. Decembertől (2013) kezdődően dolgozom a Web-Servernél, mint programozó gyakornok, emellett programtervező informatikusnak tanulok. Ugyan még a gyakornoki program elején tartok, de máris számos pozitív impulzus ért. Az itt eltöltött időben valamennyi munkatársam segítőkésznek bizonyult és a csapat tagjának tekint. A pozitív légkör nagyon inspiráló, így bízom benne, hogy számottevő hasznos tapasztalattal gazdagodhatok valamint hogy, az itt megszerzett tudás a későbbiekben is hasznomra válik.

Ilyés Noémi – Marketing gyakornok

Ilyés Noémi vagyok, közgazdász hallgató és a Web-Server Kft. egyik marketing gyakornoka. 2013 novemberétől kezdve nyílik alkalmam a céggel kapcsolatos hírek kommunikálására. Örömmel tölt el, hogy tagja lehetek ennek a valóban segítőkész és kreatív csapatnak. Bátran mondhatom, hogy máris rengeteg, a munkaerőpiacon hasznosítható gyakorlati tapasztalatot szereztem, miközben a rugalmas munkaidőnek köszönhetően egyetemi kötelezettségeimet sem kell elhanyagolnom. Úgy érzem jól döntöttem, amikor megpályáztam a gyakornoki pozíciót.

Szántó Ádám – Marketing gyakornok

Sziasztok, Szántó Ádám vagyok, 2013 novembere óta marketing gyakornok a cégnél. Jelenleg a Debreceni Egyetem műszaki karán hallgatok Műszaki menedzsmentet. Szerencsésnek érzem magam, hogy a Web-Servertől lehetőséget kaptam meglévő marketing ismereteim alkalmazására, valamint bővítésére. A kollégák nagyon barátságosak hozzám már a kezdetektől, emellett türelmesek is, így készséggel fordulhatok feléjük bármilyen kérdésben. Igyekezni fogok, hogy a jövőben is hasznos tagja legyek a csapatnak.

Koós Dániel – Programozó gyakornok

2014. február óta dolgozom programozó gyakornokként a Web-Servernél. Szerencsésnek tartom magam, ugyanis egy kreatív, innovatív csapat tagjaként már az egyetemi éveim alatt elsajátíthatom azokat a gyakorlati ismereteket, módszereket, megismerhetem azokat a technológiákat, amelyek megalapozzák a szakmai előmenetelemet. Minden nap újabbnál újabb kihívásokkal találom szemben magamat, ezáltal lehetőségem van a folyamatos fejlődésre, szakmai ismereteim bővítésére. A rugalmas időbeosztásnak köszönhetően emellett a doktorandusz tanulmányaimra is jut idő.

Találkozz velünk

4025 Debrecen, Pásti u. 2.

Hívj minket

+36 52 541 346; +36 20 335 1162
Fax: +36 52 998 452
Írj nekünk  info@web-server.hu


facebook