KEZDŐ FELHASZNÁLÓKNAK

Top 10 dolog, amit SOHA ne tegyél, ha domain nevet foglalsz

  1. Felejtsd el az egy domain – egy oldal szabályt!
    Ha egyszerre lehetetlennek tűnik mindegyik pontnak megfelelni, akkor se aggódj: válassz több domain nevet! Lehet egy rövidítés, amellett a vállalkozásod teljes neve, vagy a vállalat tevékenysége is. Például A DAMA autókölcsönző választhatja a dama.hu-t, az autokolcsonzo.hu-t, vagy az autokolcsonzes.hu-t is. Mivel a vállalkozás indításában a legkisebb költség a domain név vásárlása, ne fukarkodjunk velük. A több domain név egyéb lehetőségeiről későbbiekben még visszatérek.

Ha kíváncsi vagy a többi szabályra, töltsd le ingyen Domain kisokos e-bookunkat és iratkozz fel hírlevelünkre!Most indítod a vállalkozásod, és teljesen kezdőnek érzed magad? Vagy csak a kezdő lökésre vársz a céged beindításához?

Teljesen kezdő vállalkozónak érzed magad? Teljesen új fogalmak a PHP vagy a MySQL? Vagy csupán egy utolsó lökésre vágysz, hogy elkezd a céged alapítását?
Ezt az e-bookot neked találták ki!
A „Vállalkozásindítás lépésről lépésre” című levélsorozat ismerteti azt a TOP 10 dolgot, amit feltétlenül tudnod kell, ha céget alapítasz, a hírlevélre feliratkozással pedig újabb érdekes dolgokról tájékozódhatsz.