RÓLUNK

  15 év tapasztalat, 1 cél.

  Csapatunk immáron 15 éve van jelen a magyar tárhely piacon, hogy alapot biztosítsunk a kisvállalkozások és weboldalkészítők online megjelenésének. Célunk, hogy gyors, egyszerű és stabil szolgáltatásokat nyújtsunk a legújabb technológiák felhasználásával. Ebben az iparágban minden nap egy izgalmas kihívás, és mi akkor vagyunk a legboldogabbak, ha hozzájárulhatunk az ügyfeleink sikereihez.

  EGRI ZSOLT

  Zsolt kis családunk alapköve, aki már az egyetem alatt elhatározta, hogy sikerre viszi a hazai kisvállalkozásokat. Nem elégedett meg programozói végzettségével, ezért a mai napig képzi magát menedzsment és marketing területen. A 15 éves siker bizonyítja, hogy Debrecenből is fel lehet építeni egy piacvezető szolgáltatót. Lendülete sosem hagy alább, folyamatosan keresi azokat az IT trendeket, amivel versenyképesebbé teheti az itthoni cégeket.

  BARNÁCZ JUDIT ZSÓFIA

  Mindennapjaink mozgatórugója, aki nem ismer megoldhatatlan problémát vagy leküzdhetetlen kihívást. Mottója, hogy “ha boldogság van, minden van”, ezért mindig figyel arra, hogy mindenkinek mosolyt csaljon az arcára, legyen az akár ügyfelünk vagy munkatársunk.

  KOVÁCS ILONA

  Ügyfeleink visszajelzése alapján ügyfélszolgálatunk megállíthatatlan és legmegértőbb tagja, aki a 150%-kal sem elégszik meg, ha teljesítményről van szó. Az ő szótárából hiányzik a “nem tudom”, a “nem akarom” és a “nem megoldható”.

  TAR ÁDÁM EDUÁRD

  Ha eddig nem hittél a Multiverzumokban, hát ő az élő példa, hogy létezik. Egy olyan alternatív valóságból jött át a mi földünkre, ahol a problémák megoldására egy külön elit alakulat van kiképezve, melynek ő is tagja volt. Nálunk kamatoztatja speciális képességeit, ha probléma merül fel valakinél, senki nem tudja megállítani amíg meg nem oldja. Ha rendellenesség lép fel, csak elengedi nanobotjait, amik minden alternatív univerzumból kitörlik a hibákat.

  VARGA RICHÁRD

  Minden nap hozza a friss újságot, hogy ne csak a weboldalad, hanem az elméd is karban tartsd. Megmutatja, hogy ez a sokak szerint száraz világ mennyire érdekes és izgalmas tud lenni. És mindig előtted jár egy lépéssel, hogy ne állj elő semmilyen kérdéssel.

  HEGEDŰS SZABOLCS

  „Rendszergazdának lenni nem egy állás, ez egy életforma” – mondja Szabi, aki olyan gondossággal kezeli szervereidet, mint imádott kiskedvenceit. Linux? Windows? Számára ezek nem szimpla operációs rendszerek, hanem kedvenc időtöltésének részei. Weboldalad biztonságban van kezei közt, minden nap újult erővel veti bele magát a szerverek világába.