Számlázó rendszerünkkel együtt ÁSZF-ünk is megújult

Akkreditált regisztrátor
07
2014 január
16:33
Szerző:     |    Kategória: 2014. január, Blog, Tárhely    |    Címke: , ,


Megújult számlázó rendszerünk

Webes rendszereink folyamatos fejlesztése mellett adminisztrációs rendszereinket sem hanyagoljuk el. Az elmúlt hetekben sikeresen megújítottuk számlázónkat, aminek köszönhetően átláthatóbb és hibamentes lett folyamatunk mind az egyéni számlakiállítás, mind a viszonteladói jóváírások tekintetében.

 Néhány fontosabb újítás:

Díjbekérésünk gyakorisága megváltozott, szolgáltatásaink költségeit most már kizárólag előre fizetéssel lehet rendezni. A szolgáltatások fordulónapja előtt 21 nappal küldünk díjbekérőt az adott tételről, hogy elegendő időt biztosítsunk a díjbekérő egyenlítésére.

Új megrendelőink is befizetéssel, a megrendeléskor kiállított díjbekérő egyenlítésével tudják aktiválni a kért szolgáltatásokat. (A teszthasználati időszak alatt természetesen továbbra is kötelezettségektől mentesen kipróbálhatod a Web-Server szolgáltatásait. A próbaidőszak leteltét követően a szolgáltatás akkor aktiválódik, amikor az első aktuális díjfizetés megvalósul.)

Havi díjfizetés esetén a regisztrálással egy időben az első három hónap díját kérjük be díjbekérő formájában, ezt követően lép életbe a havi díjfizetési gyakoriság.

Az Ügyfélkapu Számlázási beállítások menüpontjában megadható, ha postai úton is szeretnéd megkapni számládat. Ezért a küldeményért ezentúl bruttó 381 Ft plusz költséget számolunk fel, ami az aktuális díjbekérőn szerepel. Ezen kívül, ha a csekkes befizetési formát választod, bruttó 254 Ft plusz költség kerül felszámításra a készpénz átutalási megbízás előállítási költségeként.

 

szamlazas

 

Megújult ÁSZF

Szeretnénk felhívni a figyelmedet arra, hogy a fentiekhez kapcsolódóan, a megrendelési és fizetési folyamatban történt változások következtében 2014. január 6.-án új ÁSZF lépett hatályba. A friss verzió ITT tekinthető meg, kérlek, olvasd el te is, hogy tisztában legyél a változásokkal.

aszf

****************************************

További friss híreink:

Válts újabb PHP verzióra (5.4/5.5)! – csak egy mozdulat

BitNinja – bemutatkozik új védelmi rendszerünk

7+1 újévi fogadalom weboldal tulajdonosoknak

Kategóriák


Címkék


Találkozz velünk

4025 Debrecen, Pásti u. 2.

Hívj minket

+36 52 541 346; +36 20 335 1162
Fax: +36 52 998 452
Írj nekünk  info@web-server.hu


facebook