Rólunk

Akkreditált regisztrátor

Több mint 10 éve a piacon

A Web-Server Kft. 2001-ben alakult, akkor még Hungarian Business Network Bt. néven. Kezdetben sokmindennel próbálkoztunk, hogy talpon maradhassunk az informatikai piacon. Első lépéseinket a weboldal készítés irányába tettük meg, majd házilag barkácsolt eszközökkel mikrohullámú internet hozzáférés szolgáltatásba fogtunk. Ezen első szárnycsapások nem bizonyultak túl sikeresnek. Ekkor jött az ötlet, hogy indítsunk tárhely szolgáltatást. Az akkoriban még viszonylag szűkös piacon hamar megtaláltuk a helyünket. Egyedileg fejlesztett rendszereink elnyerték az ügyfelek tetszését, és a folyamatos hardver- és szoftverfejlesztésnek köszönhetően tíz év elteltével egy komoly, megbízható informatikai partnerré nőtte ki magát cégünk.

Csapatunk

Jelenleg munkatársaink két fő csapatban dolgoznak, a Front Office (ügyfélszolgálat, ügyfél kapcsolatok) illetve Back Office (technikai háttér támogatás, rendszergazdai szolgálat). Továbbá alkalmazunk egy-egy fő marketing asszisztenst és egy tudásmenedzsert is.

Vezetőség

zsoltportrait

Egri Zsolt

A céget 2001-ben, közvetlenül érettségi után alapítottam meg. Az egyetemi tanulmányok alatt sok változáson mentünk keresztül, míg végül rátaláltunk a tárhely és domain név szolgáltatásokra, és a web hosting lett cégünk egyetlen, és stratégiailag meghatározó tevékenysége. Jelenleg stratégiai, vezetési és marketing feladatokat látok el a cégben. Bár végzettségem szerint programtervező informatikus vagyok, autodidakta módon, szakkönyvek és üzleti szemináriumok segítségével beleástam magam a marketing és management tudományokba is. Célom, hogy minél jobb szolgáltatásokkal, és minél egyszerűbb adminisztráció mellett tudjuk biztosítani ügyfeleink számára a webes megjelenéshez szükséges háttérszolgáltatásokat, és segítsük ügyfeleinket online sikereik elérésében.

 

Front Office

Barnácz Judit Zsófia

Barnácz Judit Zsófia

Barnácz Judit Zsófia vagyok, 2012 decembere óta dolgozom a cégnél, mint ügyfélszolgálatos kolléga. Feladataim közé tartozik az ügyfelek tájékoztatása, problémáik megoldása, illetve azok továbbítása rendszergazdáink felé. Szeretek emberekkel foglalkozni, társaságban lenni. Szabadidőmet szívesen töltöm a barátaimmal, sütés-főzéssel, biciklizéssel.
Veres Szabina

Veres Szabina

Veres Szabina vagyok, 2015 márciusa óta dolgozom a cégnél ügyfélszolgálatos kollégaként. Feladataim közé tartozik az ügyfelek tájékoztatása, problémáik megoldása, megválaszolása, illetve a rendszergazdák felé való továbbítása. Célom, hogy minél több ügyfélnek tudjak segíteni, pontos tájékoztatást tudjak nyújtani számukra. Szabadidőmet legszívesebben a barátaimmal töltöm.

Back Office

Pálfi József

Pálfi József

Pálfi József vagyok, 2013-ban kerültem a céghez, mint programozó. Nem sokkal később már a szoftverprojektjeink teljes életciklusában részt vettem az igényfelvételtől a tervezésen, tesztelésen és kiadáson át az üzemeltetésig. A legújabb kihívást számomra a Back Office munkájának irányítása és a DevOp szemlélet kiterjesztése jelenti Szolgáltatási osztályunk minden dolgozójára.
Bencsik Imre

Bencsik Imre

2008 novembere óta dolgozom a Web-Server Kft. csapatában, kezdetben mint ügyfélszolgálatos . Feladataim elsősorban: domain regisztráció, ügyfélkapcsolatok, hiba bejelentések rögzítése volt. Szabadidőmben kisebb weboldalak készítésével és karbantartásukkal kezdtem el foglalkozni, leginkább WordPress alapokon. Hiszek a szabad szoftverek használatában, ahol lehet, keresem az ingyenes alternatívákat. Ezen a vonalon továbbhaladva 2012 novemberétől már rendszergazda gyakornokként folytathattam tovább a munkát. Nagy előrelépést jelentett számomra, rengeteg új kihívással és tanulási lehetőséggel. Bízom benne, hogy rendszergazdaként is tudom majd nyújtani ügyfeleink felé azt a tudást és magabiztosságot, amit ügyfélszolgálatosként sikerült elérnem. Mottó: “Google a barátod!”
Könnyű József

Könnyű József

2014 júliusában ismerkedtem meg a Web-Server Kft-vel, kezdetben, mint ügyfél. A magas színvonalú szolgáltatásoknak köszönhetően 2 weboldalamat is elszállásoltam a cég szerverein. Később, amikor megláttam a Web-Server álláshirdetését, úgy éreztem, hogy ez egy olyan lehetőség, amelyet hiba lenne kihagyni. Szeptemberi kezdéssel elégedett ügyfélből váltam a cég munkatársává PHP programozó poszton. Feladatom a cég adminisztrációs rendszereinek fejlesztése, és karbantartása. A munkám során gyakran találkozok kihívásokkal, és olyan problémákkal, amelyekre megoldást kell találnom. Itt minden nap tanul valamit az ember, és minden nap elteltével egyre okosabbá is válik.

Találkozz velünk

4025 Debrecen, Pásti u. 2.

Hívj minket

+36 52 541 346; +36 20 335 1162
Fax: +36 52 998 452
Írj nekünk  info@web-server.hu


facebook