Rólunk

Akkreditált regisztrátor

Csapatunk

 

Csapatunk immáron 15 éve van jelen a magyar tárhely piacon, hogy alapot biztosítsunk a kisvállalkozások és weboldalkészítők online megjelenésének. Célunk, hogy gyors, egyszerű és stabil szolgáltatásokat nyújtsunk a legújabb technológiák felhasználásával. Ebben az iparágban minden nap egy izgalmas kihívás, és mi akkor vagyunk a legboldogabbak, ha hozzájárulhatunk az ügyfeleink sikereihez.

  Web-Server.hu-csapat    
Egri Zsolt

Egri Zsolt – Ügyvezető

Zsolt kis családunk alapköve, aki már az egyetem alatt elhatározta, hogy sikerre viszi a hazai kisvállalkozásokat. Nem elégedett meg programozói végzettségével, ezért a mai napig képzi magát menedzsment és marketing területen. A 15 éves siker bizonyítja, hogy Debrecenből is fel lehet építeni egy piacvezető szolgáltatót. Lendülete sosem hagy alább, folyamatosan keresi azokat az IT trendeket, amivel versenyképesebbé teheti az itthoni cégeket.
Barnácz Judit Zsófia

Barnácz Judit Zsófia – Irodavezető

Mindennapjaink mozgatórugója, aki nem ismer megoldhatatlan problémát vagy leküzdhetetlen kihívást. Mottója, hogy “ha boldogság van, minden van”, ezért mindig figyel arra, hogy mindenkinek mosolyt csaljon az arcára, legyen az akár ügyfelünk vagy munkatársunk.
Kovács Ilona

Kovács Ilona – Ügyfélszolgálatos

Ügyfeleink visszajelzése alapján ügyfélszolgálatunk megállíthatatlan és legmegértőbb tagja, aki a 150%-kal sem elégszik meg, ha teljesítményről van szó. Az ő szótárából hiányzik a “nem tudom”, a “nem akarom” és a “nem megoldható”.
Varga Richárd

Varga Richárd – Értékesítési és Marketing gyakornok

Minden nap hozza a friss újságot, hogy ne csak a weboldalad, hanem az elméd is karban tartsd. Megmutatja, hogy ez a sokak szerint száraz világ mennyire érdekes és izgalmas tud lenni. És mindig előtted jár egy lépéssel, hogy ne állj elő semmilyen kérdéssel.
Mecsei Dániel

Mecsei Dániel – Vezető rendszergazda

Kimagasló tehetsége és mindenre kiterjedő kíváncsisága garancia arra, hogy rendszereink stabil alapon álljanak. Proaktív szemléletmódja által a legújabb technológiákkal fűszerezi a jól bevált módszereket, hogy a tárhelyszolgáltatásban mindig élen járjunk.
Kovács András

Kovács András – Rendszergazda

Számára nem létezik kibogozhatatlan kábelrengeteg vagy megoldhatatlan hálózat üzemeltetési probléma. Ha valamire nem tudod a választ, biztos lehetsz benne, hogy Andris addig megy, míg meg nem találja. Segítőkészsége határtalan.
Hegedűs Szabolcs

Hegedűs Szabolcs – Rendszergazda gyakornok

„Rendszergazdának lenni nem egy állás, ez egy életforma” – mondja Szabi, aki olyan gondossággal kezeli szervereidet, mint imádott kiskedvenceit. Linux? Windows? Számára ezek nem szimpla operációs rendszerek, hanem kedvenc időtöltésének részei. Weboldalad biztonságban van kezei közt, minden nap újult erővel veti bele magát a szerverek világába.

Találkozz velünk

4025 Debrecen, Pásti u. 2.

Hívj minket

+36 52 541 346; +36 20 335 1162
Fax: +36 52 998 452
Írj nekünk  info@web-server.hu


facebook