10 éves a Web-Server Kft!

Cégünk 2011-ben ünnepli 10. születésnapját. A mögöttünk lévő út kezdetben egy kicsit rögös volt, de hamar megtaláltuk a helyes irányt, és ma már elmondhatjuk, hogy Magyarország egyik legsikeresebb tárhelyszolgáltató cége vagyunk.

Lendületben a mai napig

Kezdetben Hungarian Business Network néven próbálkoztunk, elsősorban weblapkészítéssel és internet szolgáltatással. A tárhely szolgáltatás ekkor még csak mellékes tevékenységként szerepelt repertoárunkban – tehát sejtéseink már voltak arról, hogy mekkora lehetőségek rejlenek ebben.

Első irodánkat 2003-ban nyitottuk, még mindig legfőképpen internet szolgáltatóként keresve a piaci réseket. 2004-től már csak tárhelyszolgáltatással foglalkoztunk, és fiatalos lendületünknek köszönhetően folyamatosan növekedni, fejlődni tudtunk. 2009-ben már domain- és tárhelyszolgáltató cégként értünk fel a csúcsra.

A növekedés lendülete tovább tart, 2011-ben tovább terjeszkedtünk, és csapatunkat is bővítettük.

Csapatmunka volt

A siker számszerűleg is kimutatható: 17 ezernél is több domaint és 45 ezer e-mail postafiókot kezelünk. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk már ügyfeleinktől, és minket ez motivál igazán. Néha kritikák is érik tevékenységünket, hiszen sokféle egyedi igénnyel találjuk szemben magunkat. Igyekszünk megfelelni minden elvárásnak, ezért is örülünk minden visszacsatolásnak, legyen az akár pozitív, akár negatív előjelű.

Eredményességünk kulcsa a csapatmunka erejében rejlik. Irodánkban kellemes légkör és oldott hangulat uralkodik, mely alapfeltétele a hatékony munkavégzésnek. Ügyfélszolgálatunk és rendszergazdáink gyors és precíz munkájának köszönhetően folyamatosan fejlődik és bővül cégünk. Idén például hat új géppel gyarapodott szerverparkunk.

Akciók, kedvezmények

Ha már ügyfelünk vagy, bizonyára tapasztaltad, hogy rendszeresen kedveskedünk neked valamilyen kedvezménnyel, meglepetéssel. Ezt a gyakorlatot a továbbiakban is folytatjuk, ezzel is szeretnénk megköszönni, hogy minket választottál, és partnereink között tudhatunk.

Hírleveleinkből folyamatosan tájékozódhatsz újításainkról és szolgáltatásunkkal kapcsolatos esetleges változásokról is. A Web-Server blogjából pedig hasznos és érdekes információkat tudhatsz meg az internetes világ berkeiből. Minden bejegyzésünk alatt lehetőséget biztosítunk a kommenteléshez.

Lájkoltál már minket Facebookon? Ha még nem, itt a remek alkalom: http://www.facebook.com/web.server.hu. Egy gombnyomásért cserébe egyéves tárhely előfizetést sorsolunk ki minden héten! Követhetsz minket Twitteren is, ha úgy szimpatikusabb: http://twitter.com/#!/webserverhu

 

Oszd meg a gondolataidat