Ez történt 2012-ben

  A 2012-es év sem arról szólt, hogy ültünk a babérjainkon. Számos fejlesztésen vagyunk túl, melyek rangsorolásában Ti is segítettetek nekünk. Szinte minden hónapban volt valamilyen játék, és év végéig több tucat nyereményt, kedvezményt osztottunk ki. Nyáron egy Asus notebook is gazdára talált.

  2012. legfontosabb eseményei

  Januárban elkészült az éves fejlesztési tervünk, és szavazásra bocsátottuk, mi legyen a legfontosabb. Aki ügyes volt, tárhely árveréseinken az eredeti árnál jóval alacsonyabb összegért juthatott csomagjainkhoz.

  Februárban megszületett első, profi stábbal forgatott reklámfilmünk. Még ugyanebben a hónapban elkészült honlapépítő alkalmazásunk, ami a weboldalkészítésben kevéssé járatos ügyfeleink válláról vesz le óriási terhet. Ez az egyszerű WordPress alapú alkalmazás óriási sikert aratott ügyfeleink körében, egymás után készülnek a jobbnál jobb oldalak. Itt van pl. Gyugos Mónika gyurmaékszeres weboldala, melynek történetét ő maga meséli el ebben a bejegyzésben.

  Tavasszal bevezettük a PHP 5.3-as verzióját, lezártunk még néhány tárhely árverést, és merész gondolatunk támadt: mi lenne, ha szerveznénk egy reklámvideó versenyt, ahol megmutathatjátok, milyen kreatívak vagytok, mi pedig cserébe egy értékes laptopot adunk. A vártnál sokkal több pályamunka érkezett, örömünk határtalan volt. Íme a győztes videó, Csatai Edéék közreműködésével:

   

  Az összes videó megtekinthető itt

  Időközben elindult gyakornoki programunk is, ahol tehetséges és dolgozni akaró diákokat kerestünk. Örömmel jelenthetem, hogy megtaláltuk a legalkalmasabb jelölteket, akik a mai napig a Web-Server-nél dolgoznak, és ismerkednek az úgynevezett “nagybetűs élettel.”

  Még a nyáron elindítottuk tutorial videó sorozatunkat, ahol Bence laikusok számára is érthetően magyarázza el, hogyan lehet blogmotort készíteni, mi az a Zen Coding, vagy miért előnyös, ha SSH szolgáltatást kérsz. Apropó, ha még nem iratkoztál fel YouTube csatornánkra, itt egy pillanat alatt megteheted.

  Szeptembertől minden ügyfelünk igényelhet tőlünk Adwords kuponokat. Így 5000 forint befizetés után még 15 vagy 20 ezer forintot ír jóvá Nektek a Google. Ha kupont szeretnél, jelezd bátran ügyfélszolgálatunknak, és már küldjük is a kódot!

  Az enyhe novemberi időt sem hagytuk kihasználatlanul. Ekkor éreztük elérkezettnek az időt arra, hogy a már régóta kiszemelt szép új irodába átköltözzünk. Láthatod a térképen is, milyen viszontagságos és hosszú volt az út:

  koltozes

   

  2012 november végén megérkezett egy 12 M Ft. értékű blade rendszerű szerverállomás, de ennek
  részletei egyelőre még titkosak. Hamarosan beszámolunk szerverparkunk ezen új szerzeményéről is.

   

  Szeretjük a vitaindító témákat

  Igyekszünk rendszeresen olyan témákat feldobni blogunkban, ami egy kicsit elgondolkodtató, és esetleg izgalmas szakmai vitát is generál. Ebben az évben a legyőzhetetlen reklámvideó verseny mellett ezek a voltak a legnépszerűbb írásaink:

   

   

  Egyedi fejlesztés vagy CMS?

   

   

   

  Miért nem érdemes ingyenes tárhelyet választani?

   

   

   

   

  Kérd ügyfélszolgálatunktól az Adwords kupont!

   

   

   

  Egyébként 2012-ben összesen 60 hirdetési kupont osztottunk ki. Reméljük, ezzel is segítettünk egy kicsit abban, hogy üzleted, vállalkozásod sikeres legyen.

  Köszönjük mindenkinek az egész éves figyelmet, építő jellegű hozzászólásokat és a közös munkát!

  Neked hogy sikerült a 2012-es év? Ha szeretnéd megosztani gondolataidat a mögöttünk lévő esztendőről, várjuk hozzászólásodat.

   

  Oszd meg a gondolataidat