Három új munkatársat keresünk

Terveink szerint csapatunk hamarosan két PHP programozóval és egy ügyfélszolgálatos kollégával erősödne. Ha alkalmasnak találod magad az alábbi pozíciókra, vagy van olyan ismerősöd, aki épp állást keres, és megfelel a követelményeknek, jelezd nekünk!

PHP programozó

Ha érdekelnek a minõségi programozás módszerei (Design Patterns, Unit Testing, YII keretrendszer, ORM eszközök, Test Driven Development, stb.) és nem riaszt vissza a kemény munka, akkor a Web-Server Back Office fejlesztõi csapatában van a helyed.

A munkakörben ellátandó feladatok:

– belső rendszereink karbantartása, fejlesztése
– ügyfélkapu rendszerünk karbantartása, fejlesztése
– alacsony szintű (shell közeli) rendszereink karbantartása, fejlesztése

A munkakör 8 órás teljes állásként debreceni irodánkban tölthetõ be.

Ügyfélszolgálatos

Cégünk kommunikatív, kiváló kapcsolatteremtő képességgel rendelkező munkatársat keres Front Office részlegünk ügyfélszolgálatára.

A munkakörben ellátandó feladatok:

-a cég ügyfeleivel való kapcsolattartás
-az ügyfélszolgálathoz érkező technikai kérések – szoftverhasználattal kapcsolatos kérdések, segítségkérések, hibabejelentések – figyelése és nyomon követése, megválaszolása
-szolgáltatás értékesítés folyamatainak lebonyolítása
-általános adminisztrációs feladatok

A munkakör 8 órás teljes állásként debreceni irodánkban tölthető be.

Hogyan tudsz jelentkezni?

Ha ajánlataink felkeltették érdeklődésedet, küldj egy e-mailt a hr@web-server.hu címre, és tájékoztatunk a részletekről. Jelentkezési határidő: december 1.

Indítsunk egy kis vitát a fórumban. Neked milyen álláskereséssel kapcsolatos tapasztalataid vannak? Ha pedig a másik oldalon állsz, oszd meg velünk, mi szerint válogatsz a cégedhez beérkező önéletrajzok között?

 

 

Oszd meg a gondolataidat