.HU 24 órán belül + 2 új szerver

  2011. június 1-től a .HU domain név regisztrációs szabályok megváltoztak. A 14 napos várólista eltörlésre került, és mostantól már 24 órán belül használatba lehet venni az igényelt domain nevet. A 14 napos várólistával együtt a prioritásos igények is megszűntek, mivel így már okafogyottá vált a priorizálás.

  A domain tehát az igény benyújtását követő műszaki és adminisztrátori ellenőrzést követően “Feltételes használatba adásra” kerül, azaz az igénylő ‘műszakilag’ elkezdheti használni (de még nem lesz “Bejegyzett”). Ezzel egyidejűleg a domain megjelenik a nyilvános kihirdetési listán. Amennyiben a domain delegálási szándékával szemben 8 napon belül senki nem lép fel, akkor jogilag is “Delegált” státuszba kerül.

  A témával kapcsolatban várjuk a véleményeket facebook oldalunkon:

  http://www.facebook.com/web.server.hu

  Két új szerver

  A héten beszereztünk egy kisebb tárhelyszervert, mely már üzembe is állt, illetve a jövő hét folyamán várható egy újabb Dell R710 típusú szerver beszerzése is.

  A korábbi R710-esről készült videónket megtekintheted youtube csatornánkon:

  http://www.youtube.com/webserverhu#p/u/2/vt2KbuLa3yY

  Erről a szerverről is fogunk majd kicsomagolós videót készíteni, amint megérkezik. Szerver bővítéseinknek köszönhetően folyamatosan növeljük weboldalad elérési sebességét, és a szolgáltatásaink megbízhatóságát. Remélem, fejlesztéseink elnyerik tetszésedet!

   

  További szép napot!

  Üdvözlettel,

  Egri Zsolt
  Web-Server.hu

   

  Oszd meg a gondolataidat