Hasznos LadyBird funkciók, melyekkel pénzt takaríthatsz meg

ladybird-tavoliA LadyBird okos hírlevél küldő rendszer már nagyon sok ügyfelünk üzletét segíti. Egyre többen kezditek felismerni a rendszeres hírlevelezés jelentőségét, és általában minimum heti egyszer használjátok is ezt a szoftvert. Bizonyára Te is tisztában vagy már az alapfunkcióival. A legfontosabbak: hírlevél küldés, tömeges SMS küldés és chat alkalmazás weboldalra, valamint az ezekhez kapcsolódó részletes statisztikai elemzés lehetősége.

Most viszont a LadyBird két olyan funkcióját mutatjuk be, melyek inkább a haladó felhasználók számára jelentenek nagy segítséget.

Távoli elérési űrlap

Nagyon hasznos és praktikus, mert ezzel a megoldással saját projektedben tárolt adataidat (pl. webáruház) API-n keresztül továbbíthatod a LadyBird-be, és saját rendszeredben tudod az ide felvitt címzetteket szerkeszteni.

Az API (Application Programming Interface, magyarul: alkalmazásprogramozási felület vagy interfész) segítségével lehetséges egy programrendszer szolgáltatásait használni anélkül, hogy annak belső működését ismerni kellene.

Tehát, miután beállítottad a távoli elérést, be sem kell lépned a LadyBird-be, ha a címzetteket szeretnéd szerkeszteni. Itt leírtuk lépésről lépésre, hogy miképpen lehet ezt beállítani: http://ladybird.hu/cikkek/cimzett_api

Távoli küldés

Hírlevelet, automatikus küldeményt még mindig a LadyBird-ben tudsz legegyszerűbben szerkeszteni. A kiküldéshez viszont használhatod saját rendszeredet is, csak kövesd ezeket a lépéseket: http://ladybird.hu/cikkek/kuldes_api

A távoli küldés beállítása után nyugodtan hátradőlhetsz, és amit csak lehet automatizálhatsz. Jól jön ez olyan küldemények, mint például egy számla, díjbekérő, vagy más automatikus levél esetében.

Ezzel a funkcióval kiválthatod a PHP-ben jól ismert mail() függvényt, amely hagyományos e-mailek küldésére szolgál, és saját sablonnal, saját kinézetedre szabott, professzionális e-maileket tudsz küldeni, ezekbe pedig tetszőleges helyen behelyettesítheted a saját tartalmaidat. Gyakorlatilag ezen funkció a PHP mail függvényének egy jóval fejlettebb változata, de használatban mégsem bonyolultabb annál.

Mi már régóta használjuk ezeket a lehetőségeket, és ha Te eddig még nem próbáltad ki, milyen hasznos tud lenni a távoli elérés és a távoli küldés funkció, tedd meg minél előbb, mert rengeteg időt és energiát (vagyis pénzt 😉 ) tudsz velük spórolni. Smart vagy XXL csomag szükséges, ezekről bővebben itt olvashatsz.

Még egyszer a két link:

Távoli elérés

Távoli küldés

Ha kipróbáltad ezeket a lehetőségeket, szívesen vesszük, ha megosztod tapasztalataidat velünk és a többi olvasóval.

 

Oszd meg a gondolataidat